Csőtörés Stop

A Csőtörés Stop egy olyan rendszer, amely csőtörés vagy szivárgás esetén automatikusan jelez Önnek, ezzel megakadályozva a több százezer forintos vízszámlát.

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a lakossági és iparterületen lévő csőtörések pontos hely meghatározásában, és azok javításában.

A munkavégzéseink során tapasztaltuk, hogy a rejtett csőtörések miatt kiáramlott víz kis és nagy károkat egyaránt okoz, ráadásul a víz napjainkban egyre nagyobb értéket képvisel.

Ezáltal létrehoztunk egy olyan termék családot, amely a csőtörés kialakulása után rövid idő elteltével már képes jelezni, hogy az adott rendszeren csőtörés van.

A csőtörésből eredő károk minimalizálása.

A csőtörés nagy anyagi károkat okozhat, ha nem vesszük észre időben. A CsőtörésStop használatával könnyedén megakadályozható a nagy mennyiségű víz elfolyása, elkerülhető a padló és a falak felázása a lakásban, megelőzhetőek kertben keletkező járulékos károk.

Tulajdonságok

Folyamatosan figyel

Csőtörés Stop folyamatosan figyeli a vízfelhasználást, akkor is, ha Ön nem tartózkodik az ingatlanjában.

Azonnal értesít

Ha problémát érzékel, azonnal jelezni fogja Önnek a gép SMS üzenet küldésével, vagy akár telefonhívással is.

Internetes felület

Ellenőrizze vízfogyasztási szokásait, állítsa be a riasztási értékeket és telefonszámokat interneten keresztül.

Vélemények

Azért csatlakoztam mert ugy gondolom 2019-ben első a biztonság! Minden, ami velem, családommal, értéktárgyaimmal kapcsolatos, azt szeretném biztonságban tudni. Jelenleg nyaralómban használom a Csőtörés Stop készüléket. Az internetes felületen keresztül rendszeresen ellenőrzöm az értékeket. Csak ajálani tudom mindenkniek! Czigány József

2 éve láttam először ezt a berendezést. Jól fekészült lendületes csapatot ismertem meg bennetek. Kétszer is volt már csőtörésem, amit szakszerűen orvosoltatok, a készülék beszerelése óta nem volt problémám a rendszer jól működik.

Az internetes felületet jól összerakottnak, egyértelműnek és könnyen kezelhetőnek találtam. Pintér Ferenc

Bemutató videók

Rendelje meg még ma!

A Csötörés Stop készülék bevezető ára 110 000 Ft helyett, 89 900 Ft. (Impulzus jeladós vízorát nem tartalmazza).

 

Rendelhető az ország egész területén!

Egyszerű beszerelés

A Csőtörés Stop készülék két részből áll. Az alsó egységet – ami egy impulzusjeladós vízóra (1 liter / impulzus) – a vízóra bekötés után kell beszerelni. A felső egység (csőtörés stop riasztó készülék) az aknában lévő készülékkel kommunikál. Csötörés esetén telefonos és SMS figyelmeztetést küld a beállított telefonszámokra.

További tulajdonságok

Azonnal értesít, ha csőtörést észlel

Nem csak a beállított vízmennyiség elfolyásakor ad jelzést, hanem egy beállított időhatár elteltét követően is jelzést ad, megelőzve ezzel a kisebb csőtörésekből, vízszivárgásokból eredő károkat.

Azonnal értesít, ha csőtörést észlel

Nem csak a beállított vízmennyiség elfolyásakor ad jelzést, hanem egy beállított időhatár elteltét követően is jelzést ad, megelőzve ezzel a kisebb csőtörésekből, vízszivárgásokból eredő károkat.

Telefonos riasztás csőtörés esetén

A készülék telefonhívással és SMS küldéssel riaszt, ha a beállításoktól eltérő felhasználást érzékel a vízhálózatban.

 

Telefonos értesítés csőtörés miatti többletfogyasztáskor is

Több telefonszámot is képes tárolni, melyeket riasztás esetén sorban felhív. Az internetes kezelőfelületen a fogyasztásokról és riasztásokról akár e-mail riport beállítható napi, heti, havi, rendszerességgel.

További szolgáltatások

Éjjel-nappal rendelkezésre állunk

Ha a készülék figyelmeztette Önt, hogy probléma van a rendszerben, bármikor felhívhat minket és segítünk azt megoldani. A csőtörések, repedések, szivárgások helyének pontos meghatározásával ugyancsak sok rombolástól, bontástól és felesleges pénzkidobástól megkímélhetjük magunkat. Műszeres csőtörés bemérése. Jelzőgázas csőtörés bemérés. Duguláselhárítás

Csőtörésbemérés

Az elektroakusztikus készülékkel a csőtörésnél kiáramló folyadék vagy gáz hangjának segítségével határozzuk meg a hiba helyét, így bemérhető a repedés pontos helye.

Szivárgás bemérés

A jelzőgázas módszerrel főleg zárt vezetékrendszerekben, pl. padlófűtés, tudjuk a szivárgás pontos helyét meghatározni. Bemérési eredménye a nyomvonal ismeretében 99%.

Duguláselhárítás

A 32-től 150-es átmérőig lefolyók, csatornák takarítása elektromos csőgörénnyel illetve kaparófejjel.

Szeretne többet tudni a Csőtörés Stop készülékről?