CsőtörésSTOP készülék

119.990 Ft

 
A készüléket impulzus jeladós vízórára kell kötni, mely kötelezően megvásárolandó.
Kérjük válassza ki a vízóra típusát

A készülék működéséhez elengedhetetlen egy adat és hívás képes SIM kártya.
A SIM kártya nem tartozéka a készüléknek!

  • Kérjük válaszd ki a nedvesen futó vízóra méretét (1L/impulzus)
Cikkszám: Csotoresstop Kategória:

Leírás

Minden lakástulajdonos rémálma, hogy esetleg elromlik valami a házban. A villany-, a fűtés- és a vízhálózat olyan rendszerek egy lakásban, amelyek több elemből épülnek fel és több csatlakozási pont köti össze őket egy rendszerré. Ezek mind egy-egy hibalehetőséget képviselnek.

A vízvezeték és a csatornarendszer a burkolatok alatt fut, és ha probléma akad, ezekhez csak bontással férhetünk hozzá. Ha pedig a fűtési rendszer padlófűtés, akkor van még egy nehezen hozzáférhető vizes blokkunk, aminél előfordulhat vízszivárgás vagy csőtörés.

Ilyen esetekben mivel tudjuk csökkenteni a kár nagyságát?

Ha van vízszivárgás érzékelőnk, akkor hamarabb észrevesszük a problémát, hamarabb megtörténhet a víz elzárása, így az ebből eredő magas vízszámla elkerülése is. Továbbá a javítási munkák meghatározásához is rendkívül hasznos segítséget kaphatunk egy vízszivárgás érzékelő alkalmazásával.

Csőtörés STOP termékünk egy ilyen hasznos, csőtörést és vízszivárgást érzékelő készülék.

Mire is való ez pontosan?

A Csőtörés STOP készülékünket úgy fejlesztettük ki, hogy érzékelje, ha valahol szivárog a víz a rendszerből, esetleg még nagyobb a baj, mert csőtörés alakult ki.

A készülékben SIM kártya van, amely adatokat küld a szerverre az esetleges csőtörés, vagy nem megszokott vízfogyasztás állapotáról. A webes kezelőfelületen nyomon lehet követni a vízfogyasztást, folyási naplót, akár saját házi statisztikát is készíthetünk a naplózott jelentések alapján és kiszámolhatjuk, hogy mivel érhetjük el a legtakarékosabb fogyasztást.

Kiknek való a Csőtörés STOP?

A mai világban már a háztartások egy része az „okos otthon” létrehozására törekszik és fejlett technológiákat alkalmaz. Telefonról elindíthatjuk a fűtést, a mosógépet, a riasztót, a robotporszívót, klímát és még számos rendszert, ami mind a kényelmünket szolgálja. Alkalmazásokon keresztül percről-percre nyomon követhetjük a távolból is, hogy mi történik a lakásunkban. Ebbe a környezetbe illik bele a Csőtörés STOP termékünk is, melyet úgy fejlesztettünk ki, hogy a lehető legpontosabb és legfrissebb képet kaphasd a vízvezeték rendszeredről.

A csőtörés alattomos dolog, mert bár sokan azt hiszik, hogy minden esetben látványos vízkitöréssel és térdig vízben gázolással jár, de az igazság az, hogy a leggyakrabban elszivárog a víz a talajba vagy a csatornába, és még csak hangja sincs a problémának. Ezért fontos, hogy legyen egy Csőtörés STOP minden ingatlanban!

Ha van nyaralód, ahol évente csak néhányszor fordultok meg, és nem tudod gyakran ellenőrizni, de szeretnéd tudni, hogy minden rendben van, és például nem fagyott szét télen a víz- és fűtési rendszer, akkor egy vízszivárgás érzékelő kell neked.

Vagy ha nincs nyaralód, de minden évben legalább egyszer elutaztok a családdal, akkor a nyaralás alatt másik telefonra is beállítható a rendszerfigyelés, mondjuk a szomszédéra, ha rá bízod a „házőrzést”, így nem fogtok arra hazaérni, hogy úszik a lakás és minden érték tönkrement, mert közben volt egy nagy csőtörés.

A készüléket nagyobb fogyasztóknak is elérhető például társasházaknak. Az impulzus mérős vízórákat és a Csötörés STOP készüléket ½”-2” átmérőig ajánljuk.

Miért érdemes vízszivárgás érzékelőt vásárolni?

Az előző pontból tisztán kiolvasható, miért érdemes ilyen készüléket vásárolni. Maximális nyugalom, biztonság, láthatóság, és értékeid megóvása. Mindez a tied, ha beüzemelted a Csőtörés STOP vízszivárgás érzékelőnket.

Mennyire bonyolult ezt beüzemelni és kezelni?

Nagyon egyszerű a készülék beüzemelése, ráadásul a honlapunkon videó segítségével mutatjuk be ennek pontos menetét. Kezelni sem egy nagy dolog. Aki elboldogul egy egyszerűbb okostelefonnal, az a Csőtörés STOP-ot is könnyedén munkára tudja fogni, és pontos képet fog kapni az egész lakás „vizes” hálózatáról, akár naplózható formában is. Ennek működését is egy hasznos videón keresztül mutatjuk be a honlapunkon.

Hová érdemes telepíteni?

A vízszivárgás érzékelőt olyan helyre érdemes elhelyezni, ahol előfordulhat vízkár, tehát minden olyan ingatlanba, ahol van vízvezeték rendszer. Ezen belül is a vízóra aknába vagy a vízórához legközelebb, mert így az egész vízvezeték rendszert figyeli. A saját impulzus órájából gyűjti az adatoka, így a vízművek órájától függgetlen, ezáltal egy esetleges vízóra csere nem befolyásolja a működést. A Csötörés STOP készülék tartós elemmel működik és SIM kártya van benne, így nem szükséges neki elektromos hálózatot kiépíteni és Wifi hálózat sem szükséges neki.

A Csőtörés STOP vízszivárgás érzékelőnkkel karnyújtásnyira kerül a biztonságos vízhálózat üzemelés, és ha megtörténik a baj, a javításban és a teljes körű helyreállításban is tudunk segíteni. Keress bennünket bátran!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CsőtörésSTOP készülék” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük