Womás csatornatisztítás

Csatornatisztítás magas nyomású WOMA géppel

Ha csatornadugulásokkal kűzd, a WOMA csatornatisztító gép lehet a legjobb megoldás. Ez a magas nyomású rendszer hatékonyan tisztítja a csőrendszert, és a dugulás okát is teljesen megszünteti.

A WOMA gépet általában ipari területeken használjuk, mint például a társasházakban, strandokon, szállodákban és hotelekben, ahol a szennyvízhálózat nagyobb terhelésnek van kitéve. Az eszköz hasznos lehet a főcső dugulásának elhárítására is.

A WOMA működése rendkívül egyszerű: a magas nyomással érkező víz kifújja a dugulást a csőrendszerből, és teljesen kitisztítja azt, anélkül, hogy kárt okozna a csőhálózatban. Az eszköz akár 120-300 bár nyomást is elérhet, így hatékonyan eltávolítja a dugulásokat és tisztítja a csöveket.

A WOMA gép használata különösen hatékony ipari területeken, ahol az eldugott csatornafedelek problémát okozhatnak. A speciális mozgékony kisteherautónkban elhelyezett gépünk bármilyen csatornafedélhez hozzáférhet, így biztosítva a tiszta és gördülékeny csatornatisztítást. Ha szüksége van csatornatisztításra, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, és bízza ránk a feladatot!

Szolgáltatási körzet

Veszprém – Fejér – Somogy – Zala – Vas és Győr-Moson-Sopron megye.

Szeretne többet tudni a Csőtörés Stop készülékről?